Je bent hier:

Verzekeringen aan het vergelijken? Wij vinden voor jou het beste verzekeringspakket!

Ben je aan het kijken naar de beste verzekering voor jouw persoonlijke situatie? Kijk je hierbij naar een individuele verzekering, of een verzekering voor de gehele familie? Of zoek je een combinatie van zakelijke verzekeringen om tot het beste verzekeringspakket te komen? Voor alle verzekeringszaken en vragen ben je bij ons aan het goede adres!

Nadat je een afspraak maakt krijg je een eigen contactpersoon toegewezen. Na een kort intakegesprek analyseren wij jouw huidige situatie: zowel privé als zakelijk. Omdat wij niet zijn gebonden aan specifieke verzekeraars kunnen wij altijd onafhankelijk advies geven. Hierdoor betaal je nooit teveel. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen en administratieve rompslomp uit handen, zodat jij niet omkomt in de polissen of moet spitten door alle voorwaarden. Ook kunnen wij je helpen in het geval van een claim of bij aanvraag van een uitkering!

Bespaar geld: voorkom dubbele dekking bij je verzekeringen

Het gebeurt regelmatig dat stellen als ze zijn gaan samenwonen, er na enkele jaren achter komen dat ze twee inboedelverzekeringen, schadeverzekeringen of reisverzekeringen hebben lopen. Het gebeurt soms zelfs dat de inboedelverzekering of opstalverzekering nog op het oude adres, van de vorige woning, staan! Wij adviseren dan ook om elk jaar goed door alle lopende verzekeringen heen te gaan. Let hierbij op eventuele dubbele dekking en kijk goed of de voorwaarden nog wel voldoen aan de huidige situatie.

Verzekeringsportefeuille laten beheren

In sommige gevallen kun je veel geld besparen door kritisch naar je verzekeringspakket te kijken. Om deze reden nemen wij de verzekeringsportefeuilles van onze cliënten regelmatig onder de loep. Wij willen voorkomen dat je beroep wil doen op een verzekering, om er vervolgens achter te komen dat deze niet dekkend is voor jouw huidige situatie. Een goede analyse van de verzekeringen kan zomaar 300 euro per jaar opleveren! Wij brengen al jouw verzekeringen, polissen en voorwaarden in kaart om te voorkomen dat je teveel betaalt of ongedekt/ dubbel gedekt over straat loopt.

Bij het vergelijken van verzekeringen raden wij aan om ook te kijken naar een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarmee ben je er helemaal zeker van dat jouw verzekeringspakket exact aansluit op jouw situatie. Ook bij zakelijke verzekeringen valt er vaak een enorme slag te slaan, zowel in type verzekeringen als in de voorwaarden en premies. Wij geven je dan ook meteen een seintje als een andere verzekering, na afloop van het contract, een meer aantrekkelijke premie of voorwaarden blijkt te hebben.

6 redenen om met ons samen te werken

  • Deskundig en objectief advies
  • Goed bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds
  • Binnen 24 uur een afspraak
  • Een vast aanspreekpunt
  • Al uw financiële vragen onder één dak
  • Door consumenten goed beoordeeld
Maak een afspraak

Ervaringen

Elke paar jaar bekijken we of onze verzekeringen nog wel aansluiten bij onze situatie. Sinds ik voor mezelf ben begonnen en we kinderen hebben, is er heel wat veranderd. Een goede zakelijke rechtsbijstandsverzekering en een extra over-lijdensrisicoverzekering is het gevolg. Robbert stelt precies de goede vragen om inzichtelijk te krijgen wat nodig is.

Peter C., werkzaam als ICT-consultant

Toen Robbert door onze verzekeringen heen spitte, kwam hij erachter dat we dubbel verzekerd waren. Dat betekende flink saneren. Het voelt opgeruimd en van de opbrengst zijn we een weekendje weg geweest.

Boudewijn C., werkzaam als zelfstandig ondernemer