Weet wat u betaalt voor uw financieel adviseur

Advies dat wij aan u uitbrengen is altijd transparant, u kunt bij ons rekenen op onafhankelijk financieel advies. Dit geldt ook voor de tarieven en beloningswijze die wij als financieel adviseurs hanteren. Er zijn drie manieren waarop u ons kunt betalen:

Voor financieel advies betaalt u ofwel een vast bedrag voor een dienst of via een uurtarief of via een service-abonnement. Het opstellen van een hypotheekadvies of pensioenanalyse van een financieel adviseur kan ook voor een vast bedrag. Indien u dit wenst, kunt u ook kiezen voor een uurtarief. Hetzelfde geldt voor een financieel plan: voor een vast bedrag of op basis van uren. Wanneer u heeft gekozen voor een financieel adviseur, kunt u zelf bepalen hoe en waar u uw producten afneemt. Op de tarievenkaart ziet u welke prijzen wij hanteren.

Met declaraties werken is wennen en velen vinden het vervelend om elke keer een nota te ontvangen. Daarom bieden wij een derde optie. Als u een service-abonnement afneemt, betaalt u een vast bedrag. Dit betekent bijvoorbeeld dat voor uw hypotheek de volgende activiteiten zijn inbegrepen:

  1. Berekenen of oversluiten geld oplevert
  2. Renteverlengingsservice als de rentevaste periode afloopt
  3. Hulp bij het ontslaan van hoofdelijk schuldenaarsschap bij echtscheiding
  4. Veranderen van hypotheekvorm
  5. Belastingaangifte (voorlopige teruggaaf en inkomstenbelasting)
  6. 24 uur per dag inzage in uw digitaal dossier.

Ook krijgt u korting op al onze andere diensten, zoals het opstellen van een integraal financieel plan. Gewoonlijk kost een eenvoudig financieel plan al snel € 1.500. Met een abonnement betaalt u slechts € 1.000!

Direct een abonnement afsluiten

U kunt direct een abonnement afsluiten.
Via info@kr-advies.nl of 020 – 707 28 09.