Uw zorgen uit handen geven?

U wilt uw zorgen uit handen geven?

U bent uniek. Zo ook uw financiële situatie en behoeften. Wij maken een zorgvuldige inventarisatie van uw persoonlijke situatie om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit voorkomt dat er achteraf extra werk verzet moet worden. Uit de ervaringen van onze klanten  blijkt dat wij precies weten welke factoren een rol kunnen spelen bij uw financiële planvorming. Wij denken overal aan: uw hypotheek, levensverzekering, pensioen, vakantiehuisje, beleggingen, maar ook de vraag wanneer u uw eenmanszaak beter om kunt zetten in een BV.

Financiën zijn persoonlijke zaken, daarom zijn wij een klein bureau. U heeft uw vaste contactpersoon. Iemand die u altijd kunt bellen, ook als u op vrijdagmiddag een brief van uw hypotheekbank vindt waar u anders het hele weekend over in de rats zou zitten.

Een adviseur die zegt alles te weten wekt ons wantrouwen. Een aannemer doet ook niet alles zelf, die schakelt zijn specialisten in. Daarom hebben wij een breed netwerk met bijvoorbeeld een echtscheidingsspecialist en een adviseur voor maatschapsfinanciering.

Een op maat gemaakte financiële totaalplanning is altijd dynamisch. Samen met u kijken we naar gebeurtenissen die maken dat uw plan moet worden aangepast. U gaat trouwen, heeft een kind gekregen, een andere baan, u wilt op wereldreis, stoppen met werken of krijgt een erfenis. Wij zorgen dat uw planning mee verandert.