Je wil jouw (financiële) zorgen uit handen geven?

Jouw financiële situatie en behoeften zijn even uniek als je zelf bent. Om deze reden starten wij, na een kennismaking, altijd eerst met een zorgvuldige inventarisatie van jouw persoonlijke situatie om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit voorkomt dat er achteraf extra werk verzet moet worden.

Uit ervaringen blijkt dat wij hierdoor vooraf veel beter weten welke factoren een rol spelen bij, of invloed hebben op, jouw persoonlijke financiële plan. Hierbij denken we met je mee en houden overal rekening mee. Zo kijken wij naar je hypotheek, levensverzekering, pensioen, eventuele vakantiehuisje, beleggingen, maar bijvoorbeeld ook wanneer je jouw eenmanszaak beter kunt omzetten naar een BV.

Financiën zijn persoonlijke zaken. Hierbij maken wij gebruik van de voordelen die kleine bureaus te bieden hebben. Zo heb je een vast contactpersoon die je altijd kunt bellen, dus ook als je vrijdag einde middag een brief van je hypotheekbank vindt waar je anders het hele weekend mee in je maag zou zitten. Daarnaast geeft onze schaal ons de mogelijkheid volledig onafhankelijk advies te kunnen geven, zonder een dubbele agenda van bijvoorbeeld een partner of vanuit de holding.

Een adviseur die zegt alles te weten wekt ons wantrouwen. Een aannemer doet ook niet alles zelf, die schakelt zijn specialisten in. Daarom hebben wij een breed netwerk met bijvoorbeeld een echtscheidingsspecialist en een adviseur voor maatschapsfinanciering. Op die manier kunnen wij de service en kwaliteit bieden van een groot advieskantoor, maar dan zonder de bureaucratische rompslomp of torenhoge uurtarieven.

Een op maat gemaakte financiële totaalplanning is altijd dynamisch. Samen met jou kijken we naar gebeurtenissen die maken dat je financiële plan eventueel moet worden aangepast. Je gaat bijvoorbeeld trouwen, hebt een kind gekregen of een andere baan. Of je wil komend jaar op wereldreis, stoppen met werken of ontvangt plotseling een erfenis. Wij zorgen ervoor dat jouw planning met je mee verandert.

Wij help je graag verder tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.