Je bent hier:

Keijer & Rademakers, de spin in je financiële web

Keijer & Rademakers is een financieel adviesbureau dat gelooft in relaties, niet in transacties. Door de relatie centraal te stellen wordt automatisch het klantbelang voorop gesteld.

Veel financieel adviseurs geven korte termijn adviezen op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen of pensioenen. Er zjin echter maar weinig adviseurs die naar het hele plaatje kijken en daarbij voor de lange termijn gaan. K&R adviseurs doen dit wel. De K&R adviseur is de spin in jouw financiële web die je volledig financieel ontzorgt.

In onze visie zijn de verschillende financiële disciplines (vermogen, hypotheek, pensioen en verzekeringen) onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sec een hypotheek of sec een pensioenadvies is dan ook eigenlijk niet te geven. Dan ontbreekt de samenhang en het overzicht en zijn verkeerde keuzes snel gemaakt. Door bundeling van de verschillende disciplines creëer je overzicht en overzicht geeft weer rust en ruimte waardoor je eerder de voor jou juiste keuze maakt.

Verder is het onze overtuiging dat uw financiële leven geen statisch maar een dynamisch geheel is en per definitie dus nooit af. Mensen en hun leefomgeving/situatie zijn namelijk voortdurend in beweging. Wat nu een goed advies is, kan over twee jaar door de omstandigheden zijn ingehaald en dient dan te worden bijgestuurd. Dat vereist dan ook van uw K&R adviseur dat deze regelmatig met u contact houdt en zaken met u bespreekt en waar nodig aanpast/verbetert.

Dit laatste noemen wij ‘doorlopende dienstverlening of update service’. Het stopt niet bij het aangaan van een hypotheek of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het is het begin van een langdurige financiële relatie.

6 redenen om met ons samen te werken

  • Deskundig en objectief advies
  • Goed bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds
  • Binnen 24 uur een afspraak
  • Een vast aanspreekpunt
  • Al uw financiële vragen onder één dak
  • Door consumenten goed beoordeeld
Maak een afspraak