Je bent hier:

Heb je geen financieel overzicht (meer)? Laat een financiële planning opmaken door een onafhankelijk financieel planner en adviseur!

Je komt thuis en er ligt een envelop van de bank op de mat. Ook in je e-mailbox bevindt zich correspondentie van een pensioeninstelling, verzekeraar of de hypotheekverstrekker. Waarschijnlijk berg je de stukken ergens ver weg op, bijvoorbeeld in een schoenendoos of volle dossiermap. Herkenbaar? Als het weer de tijd van het jaar is om de administratie bij te werken, kan het in zo’n geval een enorme uitdaging zijn om een goed overzicht te krijgen in je financiële situatie.

Is jouw pensioenplan nog op peil? Is je testament nog actueel? Moet dat geld op de betaalrekening niet naar een depositospaarrekening worden gestort? Of is beleggen of investeren in vastgoed in deze tijd niet een beter plan? Of wellicht heb je hele andere vragen. Een onafhankelijke financieel adviseur komt in alle gevallen goed van pas.

Financiële planning & Financieel overzicht

Samen met jou brengen wij overzicht aan in je pakket van verzekeringen, belastingverplichtingen, bankzaken en investeringen. Hierbij stoppen wij niet bij het geven van hypotheekadvies of een losstaand verzekeringsadvies. Ook hulp bij de financiële zaken en planning van jouw onderneming kunnen wij oppakken. Wij geloven namelijk dat een onafhankelijk financieel adviseur jou moet ondersteunen en begeleiden in het maken van de juiste keuzes. En dit dient te gebeuren, op de juiste manier en in de juiste volgorde:

  1. Overzicht krijgen in de huidige financiële situatie
  2. Een sterk plan en financiële planning opmaken
  3. Het plan stapsgewijs uitvoeren
  4. Het plan bijstellen en aanpassen waar nodig

Maak direct een afspraak met een ervaren financieel planner uit ons team, zo kun je rustig achteroverleunen met de gedachte dat jouw financiële planning in goede handen is.

6 redenen om met ons samen te werken

  • Deskundig en objectief advies
  • Goed bereikbaar, ook in het weekend en ’s avonds
  • Binnen 24 uur een afspraak
  • Een vast aanspreekpunt
  • Al uw financiële vragen onder één dak
  • Door consumenten goed beoordeeld
Maak een afspraak

Ervaringen

Ik was al enkele jaren bezig als zelfstandige en bedacht me dat ik al geruime tijd niet meer bezig was geweest met mijn financiële planning. Ik had het gevoel dat sommige zaken beter geregeld konden worden. Bij Robbert aan tafel werd dit bevestigd. Zo kwam ik erachter dat ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig had en dat mijn hypotheek slimmer kon. Daarnaast ben ik op aanraden van Robbert begonnen met de opbouw van mijn pensioen. Ik heb nu het gevoel dat ik weer ‘in charge’ ben.

Frank S., communicatie/media-adviseur

Op mijn achtenveertigste wilde ik weten hoe mijn pensioenplanning eruit zag. Ik had geen idee wat ik eigenlijk had opgebouwd. Ik was bang dat ik te horen zou krijgen dat ik maar beter een staatslot kon kopen. Na het afkopen van mijn beleggingspolis en het in kaart brengen van de situatie, kreeg ik er weer vertrouwen in. Gelukkig heb ik nog wat jaren voor me om wat extra’s op te bouwen.

Fons G., IT-consultant

Ik werd tweeënvijftig en bedacht me dat ik al enkele jaren niet meer bezig was geweest met mijn financiële planning. Bij Robbert aan tafel kwam ik erachter dat ik een te dure arbeidsongeschiktheidsverzekering had. Doordat ik inmiddels vermogen had opgebouwd, bleek ik veel te zwaar verzekerd te zijn geweest. Daar moest flink gesaneerd worden.

Henk de G., ondernemer