Direct een afspraak maken

Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau dat erop gericht is om uw wensen en behoeften op financieel- en verzekeringsvlak te vertalen naar producten waarmee u uw doelstellingen kunt verwezenlijken.

Maak meteen een afspraak
Verzekeringen aan het vergelijken? Wij vinden voor u het beste verzekeringspakket!

Bent u aan het kijken naar de beste verzekering voor uw situatie? Kijkt u naar een individuele of familiale verzekering? Bent u verzekeringen aan het vergelijken om tot het beste pakket te komen?  Voor elke soort verzekering, of het nou om een individuele of familiale verzekering gaat, kunt u bij ons terecht. Wij analyseren en adviseren zodat u zich alleen verzekert voor datgene dat u en uw gezin nodig heeft. Niet meer, maar zeker ook niet minder. U betaalt het juiste bedrag en komt niet om in de polissen.

Als stellen gaan samenwonen en kiezen voor een familiale verzekering, dan blijkt na enkele jaren vaak dat er nog twee inboedelverzekeringen en reisverzekeringen lopen. Sterker nog, soms blijkt het verzekerde adres het oude adres te zijn! Regelmatig uw verzekeringsportefeuille onder de loep nemen is daarom zeker de moeite waard. Want wanneer u een beroep doet op uw verzekering wilt u er niet achter komen dat juist uw situatie niet gedekt is.

Een goede analyse van uw verzekeringen kan u zomaar 300 euro per jaar opleveren. Bij het vergelijken van verzekeringen, of familiale verzekeringen, raden wij aan om ook te kijken naar een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering, daarmee bent u er helemaal zeker van dat uw verzekeringspakket exact aansluit op uw situatie.

Herkent u dit?

Voldoet uw  rechtsbijstandsverzekering nog wel wanneer u vanuit uw bedrijf een pand financiert dat flink opgeknapt moet worden? Weet u wat u allemaal te wachten staat?

Wilt u zelf berekenen wat uw premie zou kunnen zijn?

Via de button hieronder vindt u een aantal rekenmodules

Rekenmodules
Ervaringen

Elke paar jaar bekijken we of onze verzekeringen nog wel aansluiten bij onze situatie. Sinds ik voor mezelf ben begonnen en we kinderen hebben, is er heel wat veranderd. Een goede zakelijke rechtsbijstandsverzekering en een extra over-lijdensrisicoverzekering is het gevolg. Robbert stelt precies de goede vragen om inzichtelijk te krijgen wat nodig is.

Peter C., werkzaam als ICT-consultant

Toen Robbert door onze verzekeringen heen spitte, kwam hij erachter dat we dubbel verzekerd waren. Dat betekende flink saneren. Het voelt opgeruimd en van de opbrengst zijn we een weekendje weg geweest.

Boudewijn C., werkzaam als zelfstandig ondernemer