Direct een afspraak maken

Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau dat erop gericht is om uw wensen en behoeften op financieel- en verzekeringsvlak te vertalen naar producten waarmee u uw doelstellingen kunt verwezenlijken.

Maak meteen een afspraak
Heeft u wel een goede schadeverzekering?

Bent u goed verzekerd tegen schade? Wilt u een goede autoverzekering afsluiten? Hoe belangrijk ook, het afsluiten van een schadeverzekering of andere verzekering voelt als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in premies en polisvoorwaarden, niet zo gek, het is een hels karwei.  Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende schadeverzekeringen. De adviseurs van Keijer en Rademakers adviseren u eerlijk en objectief bij het afsluiten en actualiseren van uw schadeverzekering, autoverzekering of andere verzekeringen. Als adviseurs kijken wij naar de prijzen van verschillende schadeverzekeringen en leggen hierbij de focus op uw persoonlijke (gezins)situatie. Hierbij luisteren we naar uw wensen en plannen en geven u een advies op maat.

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Vanzelfsprekend houden wij voortdurend onze kennis over verschillende verzekeringsvormen actueel. Bent u in het bijzonder autoverzekeringen aan het vergelijken? Of zoekt u informatie over andere specifieke verzekeringen? Of u nu een autoverzekering wilt afsluiten of een andere verzekering, op elk gebied kunnen wij u adviseren.

Overstappen of niet?

Staat u wel eens stil bij uw eigen wensen en die van uw eventuele partner en/of gezinsleden?

Wij adviseren altijd om verzekeringen jaarlijks door te laten lichten, om even weer te kijken naar de huidige situatie. Want veranderingen in ons leven ervaren we continue. Wat zijn redenen om over te stappen naar een andere verzekering? Om een nieuwe autoverzekering af te sluiten? Bijvoorbeeld wanneer u een lagere premie kunt krijgen, overstapkorting of de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een collectiviteitskorting. Toch betekent korting krijgen op je premie niet automatisch dat een polis het meest voordelig uitpakt.  Behalve op premie kun je schadeverzekeringen en andere verzekeringen vergelijken op kwaliteit. Bijvoorbeeld op het gebied van klanttevredenheid of polisvoorwaarden. Keijer en Radermakers Advies kijkt voor u naar zowel de prijs als naar de kwaliteit.

U kunt ons altijd e-mailen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen. Meer weten?  Maak een afspraak met één van onze adviseurs.