Direct een afspraak maken

Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau dat erop gericht is om uw wensen en behoeften op financieel- en verzekeringsvlak te vertalen naar producten waarmee u uw doelstellingen kunt verwezenlijken.

Maak meteen een afspraak
Hoeveel hypotheek kunt u krijgen? En hoeveel maandlasten kunt u besparen?

U staat op het punt een huis te kopen, een grote financiële stap.  U vraagt zich wellicht af: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Een vraag die veel stress kan opleveren, want u wilt genieten van een mooie woning en tegelijkertijd hoge hypotheek maandlasten voorkomen. Als erkend hypotheekadviseur helpen wij u bij de financiering en de aankoop van uw woning. Maar ook helpen wij om de maandlasten van uw hypotheek goed te berekenen. De keuze voor een hypotheek is een belangrijke financiële beslissing die u voor een lange periode maakt. Vaak vindt de aankoop plaats onder hoge druk en heeft u het gevoel snel een beslissing te moeten nemen. Bedenkt u zich echter dat het geen pak melk is dat u koopt! Het is een beslissing met langdurige financiële consequenties. Het berekenen van uw hypotheek maandlasten is daarom een belangrijke stap in dit proces.

Laat u zich daarom zo goed mogelijk ondersteunen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en we kunnen u alles vertellen over de verschillende hypotheekvormen en -voorwaarden.

Doordat wij geen verplichtingen hebben met hypotheekverstrekkers kunnen wij u van een oprecht onafhankelijk en objectief advies voorzien bij het berekenen van uw hypotheek. Zo kiest u de hypotheek met de laagste maandlasten die perfect past bij uw persoonlijke financiële situatie.

Ook als u wilt verbouwen of u hypotheek wilt oversluiten, staan wij voor u klaar. Onze ervaring leert dat het de moeite waard is om elke twee jaar na te gaan of uw maandelijkse lasten omlaag kunnen. Maak meteen een afspraak.

Wist u dat?
  • Wij met u meegaan naar de notaris, zodat u daar niet voor verrassingen komt te staan.
  • Wij ook uw maandelijkse teruggaaf kunnen regelen.
  • Wij ook uw opstalverzekering kunnen verzorgen.
Ervaringen

Op maat, zorgvuldig, daadkrachtig en sympathiek.
Na rentevaste periode kreeg ik een bijzonder hoge vervolgrente. De optie was oversluiten maar dat was gezien de huidige financiële situatie nog maar zeer de vraag of dat zou lukken. Er is in mijn ogen alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. Het was een bijzonder aangename samenwerking met een mooi resultaat.

Joost van de B., manager

Toegankelijk, betrokken en servicegericht
Prettig om bij het kopen van mijn eerste huis overzichtelijk advies te krijgen, en het gevoel dat ik er niet alleen voor stond in die hoeveelheid onbekende informatie. Dat neemt een hoop zorg weg.

Marieke J., marketing manager